🍀 Posečte ceny umělých trav s kódem TRAVA10. Výprodej trav a slevy až 28 %.

Výprodej podlah

Výprodej Podlah – Získejte Kvalitní Podlahy za Skvělé Ceny!

Přicházíme s jedinečnou příležitostí k výhodnému nákupu podlahových krytin pro Váš domov či komerčních prostor! Naše výprodeje nabízejí široký výběr podlahových materiálů, včetně laminátových podlah, PVC podlah, Vinylových podlah a dřevěných podlah. Naše podlahy jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a nabízíme široký výběr různých stylů, barev a textur. Mnoho našich podlahových materiálů je vyrobeno s ohledem na životní prostředí, s minimálním dopadem na planetu. Nezmeškejte tuto skvělou příležitost k vylepšení Vašeho domova či prostoru za výhodné ceny a využijte naše výprodeje a ušetřete peníze na kvalitních podlahových krytinách.

Filtrujte danou kategorii

Typ produktu
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Dekor
Více... Méně
Podklad
Více... Méně
Cena
120 8167
Povrchová úprava
Více... Méně
Nášlapná vrstva
Více... Méně
Zátěžová třída
Více... Méně
Možnost vzorků
Více... Méně
Speciální vlastnosti
Více... Méně
Určení dle místnosti
Více... Méně
Šířka role (metrážní produkty)
Více... Méně
Třída hořlavosti (reakce na oheň)
Více... Méně
Celková tloušťka PVC
Více... Méně
Značka
Více... Méně
V tomto typu řazení jsou upřednostňovány produkty, kterým nejlépe vychází kombinace prodejnosti, úrovně prezentace a dobrého hodnocení.
na stránku
94 produktů
Zobrazují se 1 – 39 z 94 položek
Výprodej podlah je skvělou příležitostí k získání kvalitních podlahových materiálů za výhodné ceny. Během výprodeje můžete najít různé typy podlahových krytin, včetně PVC podlah, dřevěných podlah, laminátů a vinylových podlah. Výprodej podlah Vám umožní získat kvalitní podlahy za nižší ceny než obvykle. Během výprodeje najdete různé druhy podlahových krytin od různých výrobců a v různých stylech a tak si můžete vybrat ten správný typ podlahy. Výprodej podlah může zahrnovat různé druhy podlah s různými designy, vzory, texturami a barvami, což Vám umožní nalézt podlahu, která dokonale vyhovuje Vašemu vkusu a stylu. Nabídka platí do vyprodání zásob, tak neváhejte a přijďte si vybrat svou novou podlahu!